Τι είναι το ΕPSILON;

 
Το EPSILON είναι το πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών με αποκλειστικό αντικείμενο τη διδασκαλία ενηλίκων. Ιδρύθηκε το 1992 και απευθύνεται σε φοιτητές, επιστήμονες, εμπόρους, επαγγελματίες, τεχνικούς, στελέχη του ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα και γενικά σε όλους όσων οι στόχοι και η καριέρα εξαρτώνται από τη γνώση και την πιστοποίηση μιας ξένης ή και περισσοτέρων ξένων γλωσσών.

Το Epsilon έχει τμήματα μόνο για ενήλικες και προσαρμόζεται στο πρόγραμμα των ενήλικων μαθητών με ευέλικτη δια ζώσης αλλά και από απόσταση εκπαίδευση. Το μυστικό του Epsilon είναι η ταχύρρυθμη εκπαίδευση.

Πόσο γρήγορα θα μάθω τη γλώσσα ;

Αν είστε εντελώς αρχάριοι, τα δοκιμασμένα πακέτα σπουδών QUICK ACTION COURSE του EPSILON, σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε μια ξένη γλώσσα σε 12 μήνες. Μέσα από τα τρία επίπεδα (Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate) με μόνο 250 ώρες διδασκαλίας, θ’ αποκτήσετε το λεξιλόγιο και τις γραμματικές γνώσεις που χρειάζεστε για μια άνετη προφορική και γραπτή επικοινωνία. Παράλληλα, θα έχετε τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται για να φοιτήσετε στο τμήμα Β2 και να διαγωνιστείτε για την πρώτη σας έγκυρη και αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Τμήματα Πιστοποίησης Β2 (ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ)

  Αν σας απασχολεί η πιστοποίηση των γνώσεών σας, τότε φοιτώντας σε ένα τμήμα Β2 του EPSILON απέχετε μόνο λίγες ώρες από την απόκτηση του πρώτου σας έγκυρου και αναγνωρισμένου τίτλου γλωσσομάθειας (Επίπεδο B2, Καλή Γνώση). Εμείς θα σας προετοιμάσουμε σωστά, θα επιλέξουμε μαζί τον κατάλληλο ΕΓΚΥΡΟ εξεταστικό φορέα (CAMBRIDGE, MICHIGAN, PTE, κλπ), θα αναλάβουμε την εξοικείωση σας με τον φορέα της επιλογής σας και θα εγγυηθούμε την επιτυχία σας. Κυρίως όμως, στα τμήματα Β2 του EPSILON, θ’ αποκτήσετε γνώσεις που θα σας χρησιμεύσουν έξω από την τάξη και πέρα από τις εξετάσεις. Διότι η ξένη γλώσσα είναι κυρίως εργαλείο επικοινωνίας.

Τμήματα Γ2 – PROFICIENCY (AΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ)

 
Σήμερα, η απόκτηση ενός αναγνωρισμένου και έγκυρου πιστοποιητικού επιπέδου Proficiency δεν θεωρείται περιττή πολυτέλεια, αλλά ανάγκη επιτακτική.

Για τους κατόχους αναγνωρισμένων τίτλων Γ2 τα οφέλη, εκτός από την ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ της ξένης γλώσσας, είναι ορατά και μετρήσιμα: επάρκεια γνώσεων για διδασκαλία σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ευκαιρίες για επαγγελματική καριέρα στο Δημόσιο και Ιδιωτικό χώρο, βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη, μεταπτυχιακές σπουδές σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, κλπ.

Το πρόγραμμα σπουδών Proficiency ολοκληρώνεται σε οκτώ μήνες (Οκτώβριος – Μάιος) και οι σπουδαστές μπορούν να διαγωνιστούν στην εξεταστική περίοδο του Μαίου

Εκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μπορώ να μάθω;

Εκτός από Αγγλικά στο EPSILON διδάσκουμε επίσης Ιταλικά, Ισπανικά και Γαλλικά. Και οι τρεις αυτές Ευρωπαϊκές γλώσσες διδάσκονται με βάση τα ταχύρρυθμα πακέτα σπουδών QUICK ACTION COURSE. Ο βασικός κύκλος ολοκληρώνεται σε 12 μήνες – τρία επίπεδα σπουδών τετράμηνης διάρκειας – και ακολουθεί το τμήμα πιστοποίησης Β2 (Καλή Γνώση).

‘Εχετε πρόβλημα χρόνου;

Υπάρχει λύση. Αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πιεστικές, ο προσωπικός σας χρόνος περιορισμένος και πρέπει να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών μέσα από δύσκολες συνθήκες ή να προλάβετε συγκεκριμένες ημερομηνίες εξετάσεων, μπορούμε να βρούμε λύση. Απλά συζητήστε μαζί μας και θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Άλλες υπηρεσίες μας

Προετοιμασία για μεταπτυχιακά Πανεπιστημιακά προγράμματα

Το EPSILON αναλαμβάνει την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας που απαιτούνται για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων Ελληνικών ή ξένων πανεπιστημίων (TOEFL, IELTS κλπ).

Η διδασκαλία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών και μπορεί να είναι μέσα από τμήμα ή εξατομικευμένη.

Ειδικά Τμήματα Ορολογίας (L.S.P.)

Για τις ειδικές ξενόγλωσσες ανάγκες επιχειρήσεων, οργανισμών, επιστημονικών ή εργασιακών ομάδων, το EPSILON είναι ο μοναδικός φορέας που έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί και να προετοιμάσει πακέτα σπουδών προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Τα ειδικά τμήματα L.S.P. (Languages for Specific Purposes) είναι ταχύρυθμα και εκτός από τη διδασκαλία της επαγγελματικής ή επιστημονικής διδασκαλίας περιλαμβάνουν

Σε ποιο επίπεδο είμαι;

Σε λίγα λεπτά θα γνωρίζετε το επίπεδο των γνώσεών σας και το χρόνο που χρειάζεται μέχρι την πρώτη σας πιστοποίηση.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο επίπεδο είσαστε και πότε μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαθήματα σας κάντε το ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (Placement test) on line ή στο σχολείο μας.

Κάντε σήμερα το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα. Κάντε το TEST KΑΤΑΤΑΞΗΣ και αποφασίστε να βελτιώσετε ή να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας.